Over Het Kunsthuis

Een frisse start

Al vele jaren was Het Kunsthuis Oudeschans een bekende naam in Noord Nederland. Hoewel: niet alleen in Noord Nederland: met vestigingen in Almere en Winschoten mocht er zelfs gesproken worden over een heus kunstimperium. Meer dan 20.000 werken en vele duizenden abonnees hadden hun weg naar Het Kunsthuis gevonden.

Nadat de eigenaren van Het Kunsthuis kozen voor hun welverdiende pensionering, was het tijd voor opvolging. In Almere en Winschoten was deze snel gevonden: De oorspronkelijke locatie in Oudeschans stond wat langer in de etalage.

Uiteindelijk is in Juli 2017 geschikte opvolging gevonden. Vanaf toen ging het snel. Want al vrij snel na de overname van Het Kunsthuis Oudeschans kwam Kunstuitleen Zwolle in beeld. Om de belangen van de vele crediteuren (houders van kooptegoed) goed te behartigen, is in overleg met de curator besloten om de activiteiten van Kunstuitleen Zwolle onder te brengen in de activiteiten van Het Kunsthuis.

Een nieuwe, frisse en sterke organisatie is zo ontstaan. Het Kunsthuis is er om u als abonnee te laten genieten van mooie kunstwerken tegen een betaalbare prijs. Wij hopen u nog lang als abonnee te mogen begroeten!

 

Het Kunsthuis is er voor u. Om te zorgen dat u kunt genieten van mooie en betaalbare kunstwerken. Wij hopen u nog lang als abonnee te mogen begroeten!

Het Kunsthuis

Let op: Gewijzigde openingstijden


Onze nieuwe openingstijden zijn.
Vrijdag geopend van 13:00 tot 17:00.
Overige dagen op afspraak