Informatie over de overname

Wij begrijpen heel goed dat u vragen heeft over de overname van zowel Kunstuitleen Zwolle als Kunsthuis Oudeschans. Daarom vind u hier praktische informatie over deze overnames.

Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u een andere vraag? Stuur ons dan een e-mail. Wij proberen binnen 48 uur op uw vraag te reageren.

Klanten van Kunstuitleen Zwolle

Ik heb een kunstwerk thuis

Geen probleem. Het Kunsthuis neemt de activiteiten van Kunstuitleen Zwolle over. Het werk mag dus gewoon bij u thuisblijven, totdat u het wilt omwisselen of wilt kopen.

Wat gebeurt er met mijn kooptegoed?

Uw kooptegoed is door Het Kunsthuis veilig gesteld. U mag dit kooptegoed onder dezelfde voorwaarden uitgeven als voorheen. Per abuis hebben wij dit eerder foutief gecommuniceerd:

  • U mag het kooptegoed voor 100% inzetten op eigendommen van Het Kunsthuis
  • U mag het kooptegoed voor 50% aanwenden op werken die in consignatie zijn. Maximaal 20% van de werken in in consignatie en 80% is eigendom.
Waar verhuizen jullie naar toe?

Het Kunsthuis heeft haar hoofdvestiging in Oudeschans: een prachtig artistiek dorpje in Oost Nederland bij Groningen.

Ik ben kunstenaar en heb werk in consignatie gegeven

Het Kunsthuis neemt alle activiteiten van Kunstuitleen Zwolle over. Wanneer er werk van u bij een van onze relaties hangt, dan zullen wij de huurvorderingen incasseren en doorstorten naar u. Wilt u uw werk terugontvangen? Neem dan contact met ons op.

Klanten van Kunsthuis Oudeschans

Goed nieuws ook voor u!

Voor u als relatie van Kunsthuis Oudeschans veranderen er ook een aantal zaken, maar alleen in goede zin!

Zo breiden wij de kunstcollectie uit met ruim 400 werken. Daarnaast werken wij hard aan het openstellen van Het Kunsthuis op zowel werkdagen als weekenden.

Zoals u begrijpt is deze periode een drukke periode, waarin wij veel moeten voorbereiden. Daarom vragen wij uw begrip voor onze beperkte openingstijden. Wij informeren u regelmatig over onze openingstijden!

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

Contact opnemen

11 + 9 =