Kunst cadeaubon

Kunst cadeaubon

Een origineel cadeau om te geven is de kunst cadeaubon. Met de kunst cadeaubon doet u liefhebbers van kunst een groot plezier. U kunt hiermee kunst cadeau geven en zij kunnen met deze waardebon een cadeau uitkiezen naar keuze bij Het Kunsthuis. Dat kan door de bon in te zetten en hiermee een bepaalde periode een kunstwerk thuis te hangen uit de kunstuitleen. Ook kan de kunst cadeaubon gebruikt worden om direct een schilderij of kunstwerk aan te schaffen. 

Voordelen van de kunst cadeaubon

De voordelen van de kunst cadeaubon zijn:

  • volledig flexibele bon waarvan u zelf de waarde kunt bepalen;
  • het is een origineel cadeau waarmee u iemand echt kunt verrassen; 

Kunst cadeaubon

Hoe is de cadeaubon voor kunst te bestellen?

Door per e-mail of telefoon even contact met ons op te nemen, kunnen wij de kunst cadeaubon voor u gereedmaken. Wij sturen deze kosteloos op naar u of een adres naar keuze. 

Bedrijven en overheid: Kunst lenen is duurzaam

Steeds meer bedrijven en overheidsorganen zijn bewust bezig met duurzaamheid. De kunstuitleen is een uitstekende manier om ook het gebruik van kunstwerken op een duurzame manier in te zetten. Ook steunt u op deze manier direct en indirect kunstenaars die werkzaam zijn in de sociaal-culturele sector. 

Als organisatie bouwt u geen spaartegoed op. In ruil daarvoor komen wij ieder jaar de kunstwerken kosteloos bij u op locatie vervangen. 

Uiteraard houden wij daarbij rekening met de (on)mogelijkheden en beperkingen die gelden voor sommige organisaties. Niet alle kunst is geschikt voor alle locaties (denk aan Corneille’s met verwijzingen naar ontblote lichamen) en wij zijn gewend om daar streng op selecteren. 

Inmiddels verzorgen wij de kunst voor een aantal gemeentes en bedrijven in Noord Nederland. Neemt u contact met ons op voor een kennismaking. 

 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan even contact met ons op via telefoon of e-mail.