Kunst op kantoor

Kunst op kantoor

Ook voor kunst op kantoor bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een groot bedrijf bent, klein bedrijf, of overheid, wij hebben een zakelijk abonnement kunstuitleen voor ieder formaat.

U kunt online of bij onze galerie kunstwerken komen uitzoeken. Onze kunstwerken kunt u direct aanschaffen, of u kunt de schilderijen voor een maandelijks klein bedrag bij u op kantoor hangen via een zakelijk abonnement kunstuitleen. Zakelijke abonnementen bouwen geen spaartegoed op, tenzij u dat specifiek wenst.  

In onze galerie vind u een uitgebreide collectie schilderijen, foto’s, zeefdrukken en tekeningen. Kunst uitlenen gaat bij ons snel en eenvoudig, zowel via onze galerie als via onze webshop. 

Door onze uitgebreide collectie kunst trekt onze kunstuitleen bedrijven en overheid. Wij hebben een grote hoeveelheid kunst die wij in één keer kunnen leveren. Bijvoorbeeld handig als u kunst voor tijdelijke projecten nodig heeft of tijdelijke kunst op kantoor voor een gebouw dat voor korte termijn gehuurd wordt. Ook kunnen wij kunst lenen voor korte of lange termijn. Het zakelijk abonnement is dus snel opzegbaar als dat nodig is. U bent kortom helemaal flexibel met een zakelijk abonnement. 

Voordelen om zakelijk kunst te lenen

Wat zijn de voordelen van het leven van kunst? Het lenen van kunst heeft de volgende voordelen:
– volledig flexibel abonnement dat per maand opzegbaar is;
– vanaf 1 schilderij tot 1000 schilderijen; ook grote aantallen kunst zijn per direct leverbaar; 
– kunst op kantoor maakt uw medewerkers blij, motiveert en fleurt de werkomgeving op. 

Het zakelijk abonnement kunstuitleen

Heeft u in onze online catalogus met kunst een kunstwerk gezien dat u wilt huren als kunst op kantoor? Klik dan op ‘huren’ en vul uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De tarieven voor het lenen van kunst kunt u hier vinden.  

Bedrijven en overheid: Kunst lenen is duurzaam

Steeds meer bedrijven en overheidsorganen zijn bewust bezig met duurzaamheid. De kunstuitleen is een uitstekende manier om ook het gebruik van kunstwerken op een duurzame manier in te zetten. Ook steunt u op deze manier direct en indirect kunstenaars die werkzaam zijn in de sociaal-culturele sector. 

Als organisatie bouwt u geen spaartegoed op. In ruil daarvoor komen wij ieder jaar de kunstwerken kosteloos bij u op locatie vervangen. 

Uiteraard houden wij daarbij rekening met de (on)mogelijkheden en beperkingen die gelden voor sommige organisaties. Niet alle kunst is geschikt voor alle locaties (denk aan Corneille’s met verwijzingen naar ontblote lichamen) en wij zijn gewend om daar streng op selecteren. 

Inmiddels verzorgen wij de kunst voor een aantal gemeentes en bedrijven in Noord Nederland. Neemt u contact met ons op voor een kennismaking. 

 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan even contact met ons op via telefoon of e-mail.